Peutergroep

Informatie over de peuterspeelzaal.

In onderstaand stukje vertellen wij in het kort hoe wij samenwerken met de peutergroep “de Rakkertjes”.

Peuterspeelzaal “de Rakkertjes” is gevestigd in de openbare basisschool de Speurneus. Er is een leuke samenwerking tussen school en peuterspeelzaal waardoor de overgang van peuter- naar kleutertijd zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Er worden regelmatig samen activiteiten ondernomen. De zaal is gezellig ingericht met verschillende speelhoeken waar de kinderen samen kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Er wordt gewerkt aan de hand van thema’s die aansluiten op de belevingswereld van de kinderen.

Warme overdracht.

Als de peuters bijna 4 jaar worden en instromen bij OBS de Speurneus, wordt er een afspraak gemaakt voor een warme overdracht. De warme overdracht vindt plaats tussen de peuterleidster, de leerkracht van groep 1-2, waarbij het kind in de groep komt en de ouder(s).

Peutergroepen.

Er zijn twee vaste groepen kinderen die 2 dagdelen per week de zaal bezoeken. Zij worden begeleid door ervaren pedagogisch medewerksters.
De hoofdleidster is Monique Huls. De beide andere leidsters zijn Monique Martineau en Patty Meesters.

Komt u gerust eens vrijblijvend kijken !

Team peuterspeelzaal “de Rakkertjes”
Haaselt 3,
6374 NJ Landgraaf
Telefonisch bereikbaar via de basisschool:
045- 5691510

Openingstijden: Maandagochtend, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend
van 8.45-11.15 uur