Gezellige boekenmarkt, als start van de Kinderboekenweek.

Van 3 tot en met 12 oktober vindt op OBS de Speurneus  de Kinderboekenweek plaats op school. Het thema is vriendschap. Ook dit jaar willen wij graag inzetten op extra leesbevordering en leesplezier. En wat is er nu fijner dan een ‘nieuw’ boek? Daarom openen wij op woensdag 3 oktober, de start van de Kinderboekenweek, met een boekenmarkt.

Daarnaast is er in de hal een hoek ingericht met de bekroonde boeken 2018 en boeken over het thema vriendschap. Elke groep mag hieruit een boek kiezen, als voorleesboek voor de klas.

Er staat nog meer op het programma….namelijk een foto challenge…..van de meest originele, speciale, fijne, gewone, of net meest ongewone leeshouding. Per bouw wordt er een foto uitgezocht, en woensdag 10 oktober is er een prijsuitreiking met een passend presentje.

Wij wensen iedereen heel veel leesplezier!!!

Vorig item

Volgend item