Halloween 2018

Geslaagde monstertocht voor de jongere “Speurneuzen” en een echte “Halloweendisco” voor de oudere kids.

Halloween.jpg

Donderdag 25 oktober was er voor de peuters en de groepen 1 t/m 4 een superleuke monstertocht georganiseerd. ’s Ochtends vertrokken de peuters en onderbouwkinderen, in kleine groepjes, op zoek naar monstertjes op onze speelplaats en in de wijk. Sommige kinderen waren verkleed en/of mooi geschminkt.  Via allerlei opdrachten werd er goed gezocht naar alle monstertjes. Uiteindelijk werden ze allemaal gevonden. Bij terugkomst op school werd iedereen getrakteerd op een bijpassende versnapering.

Halloween1.jpg

‘s Avonds was het de beurt aan de oudere kinderen. Mooi, spannend en griezelig uitgedost, vulde de dansvloer zich met een echt Halloween-disco-gezelschap.   De lichtshow en rookmachine maakten de avond compleet. Ook nu werden de kinderen getrakteerd op bijpassende versnaperingen.

Om 20.30 uur werden alle kinderen binnen opgehaald door hun ouders.

Met dank aan de werkgroep en de inspanning van de vele hulpouders, kijken we terug op 2 geslaagde herfstactiviteiten.

Vorig item

Volgend item