Presentatie blazersklas

Na 12 weken naschools aanbod in de blazersklas, was er op donderdag 13-2 een unieke presentatie.

Naud, Lotte en Sam uit groep 5, hebben in 12 weken tijd veel geleerd bij Jan Kitzen in de blazersklas.

Dat lieten ze met veel plezier horen aan hun ouders, oma’s en opa’s , een afvaardiging van Harmonie Laura en aan de beide de groepen 5, afgelopen donderdag.

Behalve een moeilijk instrument bespelen lieten ze zien dat ze al noten konden lezen en spelen en hadden ze veel plezier in het samenspel.

Dat vond het publiek erg knap. Ze kregen dan ook een hard applaus aan het eind van hun presentatie!

Voor de blazersklas kunnen kinderen vanaf groep 5 zich aanmelden… helaas moeten we wel nog even wachten tot het nieuwe schooljaar.

Zo zorgen we “Samen voor meer muziek”.

foto2.jpg        foto3.jpg

Vorig item