Schoolgids 2017-2018

De basisschool is een stukje van je leven. Voor de kinderen en voor u. Jarenlang is er diezelfde weg van huis naar school en weer terug. Wist u dat u in de loop van de jaren uw kind in totaal zo'n 8000 uur toevertrouwt aan de zorg van de juffen en meesters van de basisschool? Dat is een belangrijk deel van een kinderleven.

Een school kies je dan ook met zorg.

Scholen verschillen in manier van werken, in sfeer en resultaten.

Ze verschillen in kwaliteit. Dat maakt het kiezen niet eenvoudig.
OBS de Speurneus heeft voor u deze gids samengesteld om u te helpen bij het kiezen van een school voor uw kind.
Natuurlijk is deze gids ook bedoeld voor ouders die nu kinderen op onze school hebben. Aan hen leggen we verantwoording af voor onze manier van werken en voor de resultaten die we op OBS de Speurneus halen. In de schoolgids beschrijven wij waarvoor wij staan, welke uitgangspunten wij hanteren en hoe wij proberen de kwaliteit te verbeteren.

Sorry, the PDF could not be displayed. Click here to download the PDF